Linda is boos op Beau door de indeling voor de Utopia markt

Linda is boos op Beau door de indeling voor de Utopia markt

Na het centraal over de markt is Linda behoorlijk van streek. Ze is het namelijk niet eens met de indeling. Ze is de enige die iets heeft geregeld van buitenaf, namelijk de foodtruck en is daar zelf slechts twee keer een half uurtje ingepland. Ze had hier een afspraak met Beau over gemaakt die uiteindelijk niet is nagekomen. Hier is ze het niet mee eens. Ik voel me gewoon genaaid laat ze eten. Samen met Madilia loopt ze een rondje door het bos en spreekt ze haar frustraties uit. Ze vindt het tijdschema heel krom. Billy hoeft niet de hele dag in het atelier te staan bijvoorbeeld legt ze verder uit. Ik vind het jammer dat Beau niet naar mij toe is gekomen om te melden dat dit niet gaat lukken. Ik heb ook echt zoiets van f*ck die markt Ik ga in mijn nest liggen gaat ze verder. Al snel loopt er een traantje over haar wang. Wat later bespreekt ze haar gevoel ook met José. Die vindt dat ze helemaal gelijk heeft. Ik vind het een kut streek zegt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 17:19

    Ga lekker op je bed liggen daar ben je toch het liefst.Als er eens wat verdiend kan worden is er altijd wel een muts die wat te zeuren heeft maak toch eens dat er geld binnen komt.

  2. anneke at 16:29

    Beau doet toch war zij wil en luistert alleen wanneer zij wil, en dan ook alleen naar der vriendjes
    Linda heeft groot gelijk.
    En wat doet Beau zelf niks alleen controleren wat de andere doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *