De Summer Fair markt is in volle gang

De Summer Fair markt is in volle gang

De Summer Fair markt in Utopia is al even aan de gang. Als de eerste gasten binnenlopen staat Beau klaar om iedereen te verwelkomen. Jacco en Noah van Bloem & Bollen staan vol spanning te wachten op hun eerste echte klanten. Als de eerste mensen aankomen bij de bloemenwinkel hebben de twer niet in de gaten dat ze pal voor de deur staan en zo de ingang blokkeren. Dit zorgt voor hard gelach bij de twee. Iedereen heeft zijn eigen taak op de markt, zo staan de tweeling  in de shop en Billy is live kunst aan het maken. José is druk bezig met het maken van de rijstkorrelsieraden, deze sieraden worden goed verkocht. Niet alles verloopt vlekkeloos tijdens de marktvoorbereiding, de stroom valt een keer uit en de frituurpan heeft het begeven. Toch hebben Johan en René dit allemaal opgelost. Ook Chipp heeft de zenuwen. Hij gaat voor het eerst zijn arm schilderijen op de markt maken. En heeft zijn eigen kraampje en zit klaar voor de gasten. Beau vindt dat alles goed verloopt, ze houdt alles rustig in de gaten en springt bij waar nodig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *