Chipp is helemaal klaar met de mensen die niks doen tijdens de Utopia markt

Chipp is helemaal klaar met de mensen die niks doen tijdens de Utopia markt

Chipp loopt gefrustreerd rond en doet zijn beklag bij een aantal bezoekers. Volgens Chipp zijn er geen harde werkers meer in Utopia. Het is toch schandalig, staan alleen de vrijwilligers te werken zegt Chipp. Vooral Johan en Linda wekken veel frustratie op bij hem. Nu heeft ze een grote mond maar net stond ze nog te janken voegt hij eraan toe.  Ondanks dat het storm loopt bij de Luifel weet Johan te ontsnappen. Hij is grapjes aan het uithalen samen met Jacco. Dit schiet bij Chipp in het verkeerde keelgat. Tyfusjong, hij is niet goed joh fluistert Chipp zodat niemand het kan horen. Boos neemt Chipp vervolgens de plaats van Johan in, maat het zit hem niet lekker. Zijn eigen workshop heeft hij opgegeven om de markt te redden. Hij besluit zijn frustraties ook nog te uiten bij Bas. Hij geeft Chipp een paar wijze tips. Zo wordt Chipp uiteindelijk toch wat vrolijker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *