Heeft Bas drank genuttigd tijdens de Utopia markt?

Heeft Bas drank genuttigd tijdens de Utopia markt?

Wat gebeurd er nog meer op de Utopia markt? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent. De groep doet  hun uiterste best om de Summer Fair tot een succes te maken. Maar niet iedereen werkt even hard, volgens Chipp dan. Volgens hem doet Johan niet wat hij moet doen en dit krijgt hij na de markt ook te horen. Demi en Fay staan in de winkel en maken hier en daar een gezellig praatje met de bezoekers. Dan trekt Fay zich plotseling terug. Ze zit niet lekker in haar vel en heeft het gevoel dat er achter haar rug om complotten gesmeed worden. Demi probeert haar te troosten. Het zijn gewoon slangen fluistert ze. Bas heeft het al de hele dag druk bij Baas Beach. In het zonnetje voorziet hij de bezoekers van drankjes en een maakt ook hij hier en daar een gezellig praatje. René helpt hem hierbij maar hij is niet helemaal te spreken over de samenwerking. Volgens René heeft Bas namelijk, tegen de afspraak in, een paar drankjes genuttigd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *