Er zijn flink wat frustraties rondom de Utopia Summer fair

Er zijn flink wat frustraties rondom de Utopia Summer fair

Afgelopen avond, toen de markt net was afgelopen werden de eerste frustraties besproken. Want niet alles liep even goed…

Zo laat Linda aan Madilia weten dat ze heel benieuwd is naar het centraal van morgen. Ik heb gehoord dat Bas tijdens de markt een paar drankjes heeft gedronken en dit is natuurlijk tegen de afspraken in. En hij is niet de enige voegt ze eraan toe. Ondertussen zijn Cemal en Noah al druk bezig met het tellen van het geld. De bewoners zijn reuze nieuwsgierig hoeveel geld er met deze markt is verdiend. Ook dit zal morgen tijdens het centraal bekend worden gemaakt. Bas die nog geen idee heeft van de beschuldigingen naar hem, is op zijn beurt benieuwd hoe het met Fay gaat. Ook hij heeft gemerkt dat Fay zich tijdens de markt heeft afgezonderd. Als hij verhaal gaat halen laat de tweeling er niet veel over los. Ik heb het gevoel dat er wat speelt zegt Fay. Maar als Bas doorvraagt verandert ze snel van onderwerp. Ook Beau is niet helemaal blij. Voor de Utopia markt begon raakte ze al bij een conflict met Linda betrokken en ook tijdens de markt heeft ze zich geërgerd. Nog een puntje voor het centraal van morgen… Het beloofd dus wat te worden, we komen er snel weer op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *