Het centraal van 25 september

Het centraal van 25 september

Een nieuwe dag is begonnen en de bewoners hebben alweer van alles besproken in een centraal. Een centraal over de Utopia markt van gisteren. De markt heeft een omzet van 10.000 euro opgeleverd. Ondanks de tegengevallen kaartverkoop toch nog redelijk dus. Vervolgens wordt de markt nog eens geëvalueerd. Want niet alles verliep goed.

De frituurpannen moeten zo snel mogelijk gemaakt worden zegt Johan. De groep is het er over eens dat Le Luifel goed op orde gemaakt moet worden. Billy is van mening dat ze kwalitatief gezien geen goede producten kunnen leveren met de apparatuur dat ze nu hebben. Er wordt voorgesteld dat Noah en Johan een offerte maken voor wat er echt nodig is aan apparatuur. Linda wil daarna iets kwijt over de foodtruck en de commotie die hier gisteren over was. Ze geeft aan dat ze niet blij was met het rooster. Ik had het gevoel dat ik aangekeken werd als een zeur terwijl iedereen weet dat een foodtruck mijn droom is. José geeft Linda gelijk, het gaat er om wat er met haar afgesproken is en wat er op het laatste moment is veranderd voegt ze eraan toe. Chipp reageert dat hij en Beau Linda niet expres van de foodtruck hebben gehaald en dat Linda niet de enige is geweest die niet de hele dag op haar plaats van keuze heeft kunnen staan. Er is iedere markt wel iemand niet tevreden, de markt is één dag in de maand, de rest van de maand doe je wel dingen die je leuk vindt voegt Billy eraan toe. Het is echter wel van belang dat iedereen op zijn aangewezen plek blijft staan, doe je dat de volgende keer niet dan ben je de lul gaat ze verder.

De bewoners hadden afgesproken dat niemand mag drinken tijdens de markt of diegene krijgt €100 boete. Bas heeft hier gisteren iets op gevonden, hij heeft een fooienpot aangemaakt waarop stond dat hij bij €100 fooi boetenvrij een biertje met de gasten kan drinken. Tevreden zegt hij dat hij hierdoor €106 heeft opgehaald. Chipp en Beau stoppen met de organisatie van de Utopia markt. Chipp vindt het frustrerend om te zien dat alle bewoners zich zo weinig inzetten voor de markt. De bewoners sluiten het centraal af met een applaus voor Chipp en Beau als dank voor hun inzet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *