Cemal en Billy worden eindverantwoordelijke over de Utopia markt

Cemal en Billy worden eindverantwoordelijke over de Utopia markt

Vandaag komen de bewoners bij elkaar voor het centraal voor de Utopia markt. Beau heeft een tijd geleden al aangegeven dat ze na de aankomende markt niet meer zal organiseren. Voordat Beau uit kan leggen wat er nog allemaal moet gebeuren, neemt Chipp het woord over. Hij geeft aan dat hij net als Beau, na Utopia deze markt zal stoppen met het plannen en organiseren van het maandelijkse evenement. Gelukkig staat er al een nieuw duo te popelen om de markt over te nemen. Billy en Cemal zullen voortaan verantwoordelijk voor de markt zijn. Ik heb er zo’n zin in roept Billy enthousiast, terwijl ze een dikke knuffel aan Cemal geeft. Beau legt daarna aan de groep uit dat Chipp en zij alles netjes zullen overdragen en drukt Billy en Cemal op het hart dat ze zich van hun beste kant zullen moeten laten zien. De groep bespreekt daarna  wat er nog allemaal moet gebeuren voor aankomende zondag.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *