René draagt de financiën over

René draagt de financiën over

René legde gisteren zijn taken als boekhouder neer en na enige onrust hierover is de rust wedergekeerd in Utopia. Een drietal bewoners bleek bereid de rol van René over te gaan nemen namelijk Linda, José en Noah. Om goed te beginnen gaan ze vroeg in de morgen met zijn allen achter de computers zitten. Wrijvend in zijn ogen vraagt René zich af waar hij moet beginnen. Na een tijdje vliegen de bedragen en Excel-formules Linda, José en Noah om de oren. Na een klein uur is de groep klaar op de computer en verplaatsen ze zich naar de kast. De papieren administratie wordt daarna tevoorschijn gehaald en de kluis met het contante geld gaat open. René vertelt over het zakgeld en wat er in de talloze mappen zit. Het wordt de dames snel duidelijk dat ze dit niet één twee drie geleerd hebben. Het lijkt een lang leerproces te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *