Johan geeft Billy een nachtzoen

Johan geeft Billy een nachtzoen

Terwijl alle bewoners al lagen te slapen bracht Johan nog een nachtelijk bezoekje aan Billy. Hoewel hij de afgelopen dagen meerdere malen duidelijk heeft gemaakt geen interesse in Billy te hebben, kan hij het niet laten om haar welterusten te zeggen. Vlak voor middennacht sluipt Johan Billy haar kamer op, hij staat naast haar bed en het tweetal dolt wat met elkaar. Vlak voordat Johan zijn eigen bed op wil zoeken, leunt hij naar voren en geeft Billy een kus op haar wang. Ah, dat is lief reageert Billy. Wat ben jij een liefie voegt ze eraan toe. De twee wisselen een slaaplekker uit en Johan vertrekt. De volgende dag blijkt dat de nachtzoen Billy goed heeft gedaan. Ze is overduidelijk met het goede been uit bed gestapt en praat honderduit met de nog slaperige bewoners. Het duurt niet lang voor ze aan Romy vertelt wat er is gebeurd. Het was zo schattig. Ik lag in bed en toen kwam Johan gedag zeggen en gaf hij een kus op m’n wang. Ah, dan wil je hem toch opeten reageert Romy. Billy knikt bevestigend. Bloeit er dan toch iets op tussen Johan en Billy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *