De bewoners hebben na alle chaos een rustige avond

De bewoners hebben na alle chaos een rustige avond

Het was afgelopen avond vrij rustig in huize Utopia. In dit bericht lees je terug wat er allemaal nog gebeurde zodat je weet helemaal op de hoogte bent.

Billy, Cemal, Jacco en Romy hebben besloten om in de hottub te gaan zitten. Het viertal ligt er relaxt bij en praat volop over de aankomende stemronde. Naast het serieuze gesprek wordt er ook gelachen om grappen en grappige verhalen.

Ondertussen zijn Linda en Madilia druk bezig met het uitpakken van de boodschappen. Nadat Noah zijn mede bewoners heeft geholpen om de twee karren vol producten naar binnen te brengen, checken Linda en Madilia alles goed na en sorteren ze de producten bij de juiste bewoners. De tweeling gaat al vroeg naar bed en Chipp komt even erbij zitten om te kletsen. Hij laat weten dat hij vanavond even in een dipje zat. Fay reageert geschrokken en vraagt bezorgd waarom hij zich zo voelt. Chipp probeert Fay gerust te stellen en laat weten dat het even een klein dipje was en ze zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *