René wil graag met Linda en José samenwerken aan de boekhouding

René wil graag met Linda en José samenwerken aan de boekhouding

René kan de financiën maar niet loslaten, en besluit afgelopen avond in de carport te gaan zitten met alle mensen waar hij potentie in ziet. Cemal komt hem hier als vriend bij om te ondersteunen. José en Linda zijn de uitgekozen potentiele nieuwe vrouwen van de boekhouding. Na Billy zijn dit de eerste twee vrouwen die serieus de financiën willen gaan doen.

René vindt het fijn dat de vrouwen pietje precies zijn, daarom zou hij graag willen samen werken met de dames. Linda heeft buiten Utopia haar eigen bedrijf, ze zou het fijn vinden om hier de financiën op te pakken zodat ze het niet verleerd. Beiden vrouwen willen het overnemen, toch willen ze het wel in een tweetal doen. Zodat ze beginnersfouten kunnen vermijden. René is blij met de fanatieke vrouwelijke mede bewoners. Ik wil heel graag doorgaan met het boekhouden maar het slokt me op vervolgd hij. Gelukkig zijn de vrouwen bereid om vanaf nu te helpen met de financiën.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *