Beau en Fay hebben een goed gesprek over hun relaties

Beau en Fay hebben een goed gesprek over hun relaties

Aangezien Fay de laatste tijd meerdere keren haar zorgen over Beau haar relatie met Bas heeft uitgesproken, hebben de twee nog een goed gesprek gehad over relaties. Beau vertelt dat alles goed gaat en ze oud genoeg is om te weten wat ze wel en niet wil. Daar ben ik blij om antwoordt Fay. En geeft vervolgens toe dat ze te snel haar mening heeft gegeven en ze niet precies weet hoe het tussen Bas en Beau zit. Chipp zegt ook weleens iets tegen me, wat bij jullie anders overkomt, waarvan ik weet dat het anders zit voegt ze eraan toe. De twee kletsen nog wat verder over hun relaties. En zijn het erover eens dat het fijn is om iemand te hebben waar je zo’n klik mee hebt maar dat het ook zo zijn nadelen heeft. Zo laat Fay weten dat ze het soms moeilijk met heeft rondom de negativiteit van Chipp en hoe ze hiermee om moet gaan. Terwijl ik dan graag naar hem toe wil gaan, wil hij vaak dat ik hem dan met rust laat. Beau geeft Fay wat advies. Hem met rust laten is soms ook goed, hij komt vanzelf wel zegt ze geruststellend aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *