Bas en René hebben een goed gesprek over de boekhouding

Bas en René hebben een goed gesprek over de boekhouding

Terwijl de andere bewoners druk met elkaar in gesprek zijn over de financiën kwestie, zoekt René Bas op. René is benieuwd hoe Bas over de gehele situatie denkt. Bas zegt dat hij vindt dat René de financiën goed heeft gedaan en altijd inzet heeft getoond. Het feit dat hij nu zoveel over zich heen krijgt van de andere bewoners, ligt aan volgens hem aan de ego’s. René heeft ook een groot ego, moet hij eerlijk toegeven. En dat helpt volgens hem ook niet mee. En voegt eraan toe dat hij het ermee eens is dat op dit moment iemand anders beter de boekhouding kan oppakken. Ik heb het meeste vertrouwen in José, ze genoeg van boekhouden meer dan ze zelf denkt. Bas raadt René aan om met de bewoners te gaan zitten, die interesse erin hebben om de boekhouding op te pakken. Het maakt niet uit wat je doet, er zullen altijd mensen zijn die het niet goed vinden wat je doet en daar moet je echt schijt aan hebben adviseert hij René tenslotte.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *