Johan is klaar met het verwaande gedrag van Demi en Fay

Johan is klaar met het verwaande gedrag van Demi en Fay

Nog maar een berichtje over de financiën. Demi en Fay zijn erg boos geworden op René en ook Linda en Madilia kunnen de René op het moment niet waarderen. Johan en Billy zijn in gesprek en hij laat haar weten het niet normaal te vinden hoe Demi en Fay tegen René deden. Hij heeft de financiën altijd super goed op orde gehad en verdient het niet om op deze manier behandeld te worden voegt hij eraan toe. Ook Billy vindt dat de twee te ver gingen met hun gedrag. Johan is helemaal klaar met het verwaande gedrag. Zij kwamen in een gespreid bedje terecht met die winkel, die stond al en ze konden meteen het hesje aantrekken vervolgd hij stellig. Billy antwoordt dat Demi en Fay telkens de oude collectie aanhalen. Maar ondernemen is volgens haar ook weten hoe je je oude collectie verkoopt en hoe je hier geld mee kan verdienen. Het tweetal praat nog wat na en zijn benieuwd wie de financiën op zich gaat nemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *