Demi en Fay openen de aanval op “boekhouder” René

Demi en Fay openen de aanval op “boekhouder” René

Na het centraal over wie de boekhouding gaat doen is de tweeling nog niet uitgepraat. Aangezien Demi en Fay de afgelopen tijd al vaker botsen met René, is het duidelijk dat ze niet alleen boos zijn over de financiën. Als ze het gesprek aangaan met René, ontstaat er een heftige discussie. Demi houdt zich iets op de achtergrond, maar Fay gaat helemaal los. René kijkt de twee diep in de ogen aan en houdt zich opvallend stil en juist dit stoort bij de tweeling. Demi is niet gediend van dit gedrag van René en trekt uiteindelijk ook haar mond open. Waarom kijk je ons zo neerbuigend aan joh, je hoeft niet zo tegen ons te doen zegt ze verontwaardigd. Op dit moment besluit Fay weg te lopen en staat Demi er alleen voor. René gaat er niet verder op in en laat Demi uitrazen. Je moet je mond houden schreeuwt Demi nog snel, voordat ze Fay achterna loopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *