Centraal, wie gaat de boekhouding van Utopia nu doen?

Centraal, wie gaat de boekhouding van Utopia nu doen?

Billy heeft genoeg van alle gesprekjes en roddels omtrent het aftreden van René als boekhouder. Deze nare smaak in haar mond zorgt ervoor dat ze de zoemer laat loeien. Ze wil het nu met de groep voor eens en altijd uitspreken. Dit is niet het moment om je mond dicht te houden. Dit is het moment om te zeggen wat er op je hart ligt begint ze haar verhaal. Ik voel de ontevredenheid en vindt dat we vanaf nu vooruit moeten kijken. Ik geef het woord aan de groep voegt ze eraan toe.

Nadat René nogmaals zijn zegje heeft gedaan over waarom hij nu echt gestopt is, geven een aantal bewoners hun mening over zijn werk. Hoewel er afgelopen weken veel kritiek was, krijgt René nu veel bijval. Romy hoopt dat er iemand opstaat die net zo gestructureerd te werk gaat als René. Johan was op zijn beurt juist blij met de werkwijze van René. Stilstaan is achteruitgang. En René gaf ruimte om te investeren en vooruit te gaan, dat is alleen maar goed legt hij verder uit. Vervolgens neemt Billy weer het woord en begint over de ruzie tussen Chipp en René. Chipp neemt het snel van haar over. Er wordt gezegd dat ik de klokkenluider ben maar ik heb gewoon mijn mening over René zijn werk gegeven. Ik voel mij helemaal niet geroepen om nu de financiën te doen voegt hij eraan toe. Na nog wat stevige woorden heen en weer wordt het duidelijk dat de twee het echt niet eens gaan worden.

En dan nu de oplossingen. Een aantal opties worden besproken. René kan toch aanblijven, José zou het graag met René willen doen en Linda wil met Madilia en Noah een team vormen. Een makkelijke keuze blijkt het alleen niet te zijn. Er is geen directe oplossing aldus Billy.  We moeten er later weer op terug gaan komen voegt ze eraan toe. De uiteindelijke conclusie is dat Linda, Madilia, José en Noah bij elkaar gaan zitten om de opties door te spreken. Wordt vervolgd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *