Cemal, Noah en Johan repeteren met een dansleraar voor Ladies Night

Cemal, Noah en Johan repeteren met een dansleraar voor Ladies Night

De afgelopen weken hebben Cemal, Noah en Johan al uitvoerig geoefend op hun moves en danspasjes voor het evenement Ladies Night. Maar vandaag gaat er écht gerepeteerd worden. Danslerares en choreografe Michelle is naar Utopia gekomen om een sexy dans in te studeren met de Ladies Night mannen. René zal 19 oktober ook de vrouwelijke bezoekers gaan verwennen en voegt zich voor de les bij het drietal. Michelle begint met een kort intakegesprek. Waar wordt er gedanst op de avond zelf? Hebben ze al ideeën? En hoe fit zijn de mannen? Wanneer alle mannen het vragenvuur hebben overleefd, kan er gedanst worden. Met Romy, Billy en Bas als aandachtige toeschouwers nemen de mannen de formatie aan. De choreografie wordt door iedereen vrij snel opgepikt. In een razend tempo worden de pasjes herhaald, totdat iedereen tevreden is met het eindresultaat. Er staat de Ladies Night bezoekers heel wat te wachten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *