Linda, Madilia en Noah willen een financieel team vormen

Linda, Madilia en Noah willen een financieel team vormen

Nu René zijn taken als boekhouder heeft neergelegd, moet een andere bewoner het gaan doen. Maar wie? Cemal en Beau hebben iemand op het oog. In de gym vraagt Cemal aan Beau wie zij in gedachten heeft. Linda antwoordt Beau resoluut. Cemal heeft er ook wel vertrouwen in. Maar dan moet ze wel tegen alle negativiteit kunnen voegt hij eraan toe. Beau denkt wel dat het handig is om Linda onderdeel te maken van een klein clubje dat over de financiën gaat.

Wat later treffen Cemal en Linda elkaar in de keuken. Een mooi moment om haar eens aan de tand te voelen. Linda zijn de financiën niet iets voor jou? Linda antwoordt met een overtuigende jazeker maar plaatst daarbij wel de kanttekening dat ze het niet alleen wil doen. Wanneer Madilia en Noah erbij komen staat zegt Linda, als het aan ons ligt staat het nieuwe financeteam voor je. Cemal ziet het wel zitten nu is het alleen nog de vraag of de rest van de groep dit team zien zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *