Billy wil Chipp een lesje leren

Billy wil Chipp een lesje leren

Billy en Linda praten over de financiën, René heeft tijdens het centraal van vandaag laten weten te stoppen met de financiën. Billy vindt dat Chipp de aanstichter is van dit alles, aangezien hij zoveel kritiek heeft gehad op René. Chipp mag nu laten zien waar die grote mond van hem vandaan komt. Hij mag nu laten zien hoe het wel moet voegt ze eraan toe. Linda is het hier wel mee eens maar vraagt zich wel af of je Chipp erop moet zetten om hem een les te leren of omdat de bv er beter van wordt. Allebei vinden het onterecht dat René zo is behandeld. Hij heeft er alles aan gedaan om de financiën op orde te krijgen en hij krijgt stank voor dank laat Billy verder nog weten. Linda is het er helemaal mee eens. En Billy weet dat Chipp de financiën niet naar zich toe gaat trekken maar ze wil hem wel even laten zweten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lola at 20:25

    Billy probeert zich zelf altijd positief neer te zetten. Maar ze vergeet dat zij zelf ook altijd negatief over René is. Ze is niet te vertrouwen. Ik heb nog nooit zo zielige dame gezien. Als ze haar zin miet krijgt gaat ze huilen of zielig doen. Alle stemmen op Billy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *