René gaat de financiën met José doen?!

René gaat de financiën met José doen?!

René heeft medegedeeld dat hij stopt met de financiën maar als het aan José ligt is dat niet voor lang. Ik heb een voorstel begint ze. Wat het boekhouden betreft, ik wil dat eigenlijk met jou doen voegt ze eraan toe. René luistert aandachtig. José denk dat door haar leeftijd de bewoners anders zullen reageren dan zij zo nu en dan bij René deden. Ik heb gemerkt dat de kritiek op jou werk niet in de koude kleren is gaan zitten. En dat beaamt René op zijn beurt. Toch is hij bereid José haar voorstel aan te horen. Het idee is om zoveel mogelijk taken van René over te nemen en dat hij waar nodig ondersteuning biedt. Ik kan het ook eigenlijk niet helemaal loslaten geeft hij dan toe. Het is nu afwachten of de rest van groep deze nieuwe constructie zien zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *