Na de opmerkingen in het centraal wil Noah niet meer zingen tijdens de Utopia markt

Na de opmerkingen in het centraal wil Noah niet meer zingen tijdens de Utopia markt

Beau deelde tijdens het centraal mede dat tijdens de aankomende Utopia markt er geen geld is om een goede geluidsinstallatie te huren. Dat betekent dat Jacco zijn zangkunsten niet wil vertonen, het geluid is volgens hem te slecht. Daarom wilde Noah en René een akoestisch mopje zingen tijdens de markt. Dat idee wordt niet door iedereen positief ontvangen. Ik heb daar wel een mening over laat  Billy weten. Met alle respect, ik vind het supertof dat Noah dit wil doen. Maar hij is geen zanger. Jacco wordt hierin voorbijgelopen en dat vind ik heel bijzonder voegt ze eraan toe. Noah gaat tijdens het centraal niet in op Billy haar woorden maar later blijkt dat die bij hem niet in goede aarde zijn gevallen. In een onderonsje met René laat hij weten dat hij geen zin meer heeft om te zingen. Ik hoef niet zo afgekraakt te worden. Het had ook anders gebracht kunnen worden legt hij verder uit.René is het hier helemaal mer eens. Ik wilde ook de persoon rechts van mij doelend op Billy afbranden maar dat heeft geen nut zegt hij. Een beetje gedesillusioneerd besluit Noah te gaan douchen en het achter zich te laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *