Volgens Linda is José gebrainwasht door René

Volgens Linda is José gebrainwasht door René

Het centraal over wie de financiën van Utopia nu gaat doen heeft veel losgemaakt bij de bewoners. Linda en Madilia lopen meteen naar buiten om erover te praten met elkaar. Wat een smerig mannetje zeg begint Linda zodra ze een stap buiten zetten. Volgens haar wilde José helemaal niet de financiën oppakken en voelde ze zich nu gedwongen om aan te bieden de financiën samen met René te doen. Madilia laat weten dat ze er ook zo over denkt. En voegt eraan toe dat José vanochtend nog liet weten dat zij niet de financiën wilde doen. Hij heeft haar helemaal gebrainwasht or  vervolgd ze verontwaardigd. De twee weten overduidelijk niet dat José het zelf heeft voorgesteld vanochtend. Uiteindelijk komen de twee Fay tegen. Die lijkt te ontploffen. Ze begrijpt niet waarom de andere bewoners tijdens het overleg niet hun eerlijke mening gaven. Volgens haar wil iedereen dat René van de financiën afstapt maar stak bijna niemand zijn of haar hand op. Ook Chipp begrijpt dit niet. Hij richt zich op Romy en vraagt aan haar waarom zij heeft gestemd dat René de financiën moet blijven doen. Romy legt uit dat ze zich behalve met het zakgeld, nog niet aan René als boekhouder heeft geërgerd. Als iemand erbij komt om hem te ondersteunen, heb ik het volste vertrouwen in hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *