Chipp vindt de discussie tussen de tweeling en Billy kinderachtig

Chipp vindt de discussie tussen de tweeling en Billy kinderachtig

Terwijl Demi en Billy door blijven discussiëren over de klacht van een klant raakt Chipp steeds meer geërgerd. Dit is zo kinderachtig, hoe dit doorgaat zegt hij zuchtend. Billy is het hiermee eens, waarop Chipp zegt dat zij net zo goed meedoet. Het gaat nergens over voegt hij eraan toe. Billy die nog duidelijk oververhit is van de eerdere discussie met Demi, snauwt dat ze genoeg heeft van dit onderwerp. Ik wil stoppen omdat ik geïrriteerd raak laat ze weten. Maar volgens Chipp is dit geen eerlijk punt, aangezien Billy altijd anderen erop wijst dat ze handelen vanuit irritatie. Al snel loopt de discussie uit de hand en stormt Chipp boos naar buiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *