De groep heeft nog altijd niet dat Floor Utopia definitief verlaten heeft

De groep heeft nog altijd niet dat Floor Utopia definitief verlaten heeft

Uren na het vertrek van Floor weten de bewoners nog steeds niet dat ze definitief weg is. Niemand heeft iets door! Linda en Madilia vragen zich dan ook wanneer de groep erachter komt. Wanneer de twee zich even hebben afgezonderd van de groep, fluistert Madilia dat niemand heeft het door heeft. Ze zijn ook niet van plan om het tijdens het avondeten aan de rest te vertellen. Ik zeg gewoon dat ik geen idee heb waar ze is zegt Linda. Volgens haar zijn de bewoners te veel met andere dingen bezig om het vertrek van Floor op te merken. Ik ben benieuwd hoe lang het nog gaat duren merkt Madilia met een glimlach op. Wie weet komen we er vandaag nog op terug, hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Sjakootje at 17:15

    Hebben nu echt de meeste reaguurders niet in de gaten dat alles in scène wordt gezet door de redactie van de mol, ieder krijgt een verhaallijn, die de meesten nog slecht uitvoeren ook. Er wordt een vermogen uitgegeven die je in het normale leven niet eens kunt verdienen, maar aan kleding geen gebrek, kost ook een fortuin voor 15 mensen maar dit zal wel niet geplaatst worden want de waarheid mag niet gezegd worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *