De groep reageert geschokt door het vertrek van Floor

De groep reageert geschokt door het vertrek van Floor

Het heeft even geduurd maar het is eindelijk bij de groep bekend dat Floor Utopia definitief heeft verlaten.

Linda en Madilia, die al wisten van Floor’s vertrek, wilden het nieuws zolang mogelijk verborgen gehouden. Ook tijdens het avonderen hielden zij hun mond dicht. Het leek er even op dat het Floor haar vertrek geheim zou blijven. En toen kwamen Demi en Fay in actie. Terwijl de bewoners rustig genieten van het avondeten, gaan Demi en Fay op zoek naar Floor. Ze hebben haar al de hele dag al niet gezien. Samen lopen ze de slaapkamer in die zij delen met Floor. Demi en Fay weten al snel hoe laat het is. D’r kussen is weg. Oh mijn God schreeuwt de tweeling in koor. Snel rennen ze terug naar de loods om de rest te informeren. Floor d’r koffer is weg schreeuwt Fay wanneer ze naar binnen rent. Ik voelde het al reageert Beau. Het wordt een aantal bewoners nu eindelijk duidelijk waarom zij Floor al de hele dag niet gezien hebben. Billy gelooft in eerste instantie niet dat het waar is.  Dit moet een stunt voor het Pillow Fight-evenement zijn zegt ze. Ook Demi kan het niet geloven. Zullen we zoeken in de bossen vraagt ze aan de bewoners. Het vertrek van Floor komt duidelijk als een grote verrassing.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 13:37

  Heel erg dat ze na een hele dag pas merken dat er één bewoner helemaal mist!!
  Ik hoop dat degenen die negatief gedaan hebben over en naar Floor toe, zich schuldig voelen en achter de oren krabben. Hun gedrag valt niet goed te praten!

 2. anneke at 22:39

  Raar dat ze het niet in de gaten hadden dat Floor weg was
  Kan je zien dat ze haar niet mochten anders had je toch een paar uur je afgevraagd weet iemand waar Floor is.
  Nee het zijn allemaal in een grote groep waar de drie niet bij horen .
  Johan die al niks tegen Linda zegt , hoe onbeschoft is dat.
  Mag je haar dingen die ze volgens Johan niet goed doen , ze kookt wel voor je en je eet het nog op ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *