Doet Bas er alles aan om te voorkomen dat Beau bij hem intrekt?

Doet Bas er alles aan om te voorkomen dat Beau bij hem intrekt?

Bas en Beau zijn druk bezig met de boomhut voor Beau. Dit bouwwerk roept flink wat vragen op bij de andere bewoners. Zo vragen meerdere zich af waarom Beau niet gewoon in kan trekken bij Bas. Hoewel Beau al eerder aan Billy heeft verteld dat ze ook in de caravan niet lekker slaapt, denkt Chipp toch dat het aan iets anders ligt. Vind je het er niet op lijken dat Bas alles eraan doet om Beau niet bij hem in de caravan te laten wonen zegt hij zachtjes tegen Fay in de keuken. Fay haar ogen worden groter door deze theorie. Ze had hier duidelijk nog niet aan gedacht, maar alles lijkt nu op hun plek te vallen.Hij wil niet dat ze bij hem intrekt voegt ze er vol verbazing aan toe. Voor Chipp was dit allang duidelijk. Bas is continue er mee bezig en stemt toe bij alle investeringen voor het bouwen van huisjes gaat de hij verder. Fay is helemaal overtuigd en krijgt een beetje medelijden met Beau. Oh wat erg, ik vind het echt zielig voor Beau fluistert ze zachtjes. Denk jij dat Chipp gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *