Chipp heeft zich voorgenomen René de komende tijd te negeren

Chipp heeft zich voorgenomen René de komende tijd te negeren

Het botert al tijden niet tussen Chipp en René. Het gaat nu zelfs zo ver dat Chipp heeft besloten geen enkel woord meer met René te wisselen. Elkaar in Utopia ontlopen is onmogelijk, het tweetal loopt elkaar bij de computers dan ook tegen het lijf.  René begint het ongemakkelijke gesprek. Je wilt nog steeds niet praten, hè begint hij. Chipp trekt toch zijn mond open en geeft antwoord. Je kan het elke dag vragen maar dat gaat niet gebeuren reageert hij geïrriteerd. René vindt op zijn beurt dat Chipp gewoon moet zeggen wat hem dwars zit en denkt wel te weten waar het aan ligt. Het blijft vervolgens stil. Heel lang stil. Het lijkt er niet op dat het conflict binnenkort wordt opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Harry at 19:03

    Nou nou maar die Rene kan er ook wat van, de past de financien aan op zijn eigen behoefte. Fijne boekhouder. Het wordt tijd dat hij er uit gaat. Hij is een gevaar voor het voor bestaan van utopia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *