Madilia en Linda bespreken Jacco zijn protest actie rondom geld

Madilia en Linda bespreken Jacco zijn protest actie rondom geld

Al enige tijd is er wat rumoerigheid rondom het zakgeld en het boodschappengeld in Utopia. Als protest heeft Jacco daarom besloten om zijn geld aan sigaretten uit te geven en daardoor minder luxe te eten. Deze situatie vindt Madilia lastig. Ik vind het echt stom wat Jacco doet. Het is zo zielig als ik lekker luxe een pizza eet en hij aan een broodje zit voegt ze eraan toe. Ik voel mij bezwaard om van mijn pizza te genieten, terwijl hij geen pizza kan eten voegt ze eraan toe. Linda vindt dat Madilia zich daar niet schuldig om hoeft te voelen. Hij is nu een statement aan het maken omdat hij het niet eens is met de verdeling van het geld. Prima dan eet hij lekker niet. Daar ben ik heel makkelijk in legt ze verder uit. Volgens de twee dames is Jacco een volwassen kerel en kiest er ook zelf voor om door te roken, wat veel geld kost. Eigen schuld, dikke bult dus. Madilia neemt zich voor er niets meer van aan te trekken en voortaan gewoon ongegeneerd te genieten van haar eten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *