René gaat flink aan de bak voor een klant

René gaat flink aan de bak voor een klant

René heeft bezoek, hij gaat met een bezoeker mediteren. Daarnaast zal hij ook nog een stevige voetmassage geven. De bezoekster is Jacqolien, die speciaal voor René naar het Utopia is gekomen. Jacqolien krijgt eerst een uitgebreide rondleiding door de loods en uiteraard het Utopia terrein. De twee praten over van alles en nog wat en René toont zich geïnteresseerd in de bezoekster. Maar dan is het tijd voor de meditatie en voetmassage. In de kas heeft René een bed opgezet waar ze ontspannen op gaat liggen. De massage kan beginnen, Jacqolien wordt ruim een uur stevig onder handen genomen. Ze geniet er duidelijk van en stapt als herboren van de massagetafel. Nadat ze de andere bewoners gedag heeft gezegd keert zij als een tevreden naar huis.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *