Jacco is verbaast na het centraal

Jacco is verbaast na het centraal

Jacco is een beetje verbaast over het feit dat hij nu wel kan zingen op de Utopia markt en dat eerder niet kon. En nu kan het wel hè zegt hij. Het budget voor een geluidsinstallatie was niet toereikend genoeg, dus is er besloten dat Noah akoestisch zou zingen op de markt. Maar tijdens het centraal is daar toch een stokje voor gestoken. René antwoordt er ook niks van te snappen, daar moet toch geld voor beschikbaar zijn, voegt hij eraan toe. En laat Jacco weten dat hij erg opgelucht is. Het is een goede keuze geweest om te stoppen met de financiën, ik was zo ontzettend klaar met het gezeik op alles vervolgd hij. Noah komt er ook bij staan en laat weten dat hij benieuwd is of er mensen op zullen staan om de financiën te gaan doen. Hij denkt namelijk dat niemand dat gaat doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *