Linda is niet blij met de uitkomst van het centraal

Linda is niet blij met de uitkomst van het centraal

Tijdens het centraal van vandaag is er een discussie geweest rondom het zakgeld. Floor heeft haar zakgeld overgedragen aan Linda en Madilia. Hier kwam vanuit de rest van de groep veel kritiek op. Uiteindelijk is er aan de hand van stemmen besloten dat het zakgeld voor deze keer naar Linda en Madilia gaat. In het vervolg zal de bewoner die vertrekt zelf niet meer kunnen bepalen wie het gehele bedrag ontvangt.

Wat een niksgunners mompelt Linda gefrustreerd na het centraal. Madilia is het met haar eens maar vindt het wel fijn dat er is besloten dat zij het geld van Floor toch mogen houden. Naast het zakgeld is Linda ook gefrustreerd over haar slaapplek. In het centraal heeft ze aangegeven dat ze op de vide niet goed kan slapen. De laatste gaan rond 01:00 uur naar bed en om 06:30 komt er al weer een heel leger de loods binnen voegt ze eraan toe. Daarom wil ze iets voor zichzelf bouwen. Hier werd door de groep niet enthousiast op gereageerd. Volgens de rest is er niet genoeg geld voor het bouwen van eigen projecten. Linda gaf als tegenargument dat een eigen plekje buiten de loods ook voordelen voor de bv kan hebben. Zo kan er volgens haat op de plek van de vide dan iets nieuws gebouwd worden. Toch hebben de bewoners besloten dat het plekje voor Linda er op dit moment niet gaat komen. Ze zijn allemaal f*cking egoïstisch benadrukt ze terwijl ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 15:12

    Bepraat je frustaties in het centraal dat nabeppen samen klopt niet ga naar jee klaagmuur daar is hij voor.Daar kan je de hele dag wel gaan staanje doet niet anders dan klagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *