De bewoners doen een Halloween quiz

De bewoners doen een Halloween quiz

Afgelopen avond was een gezellig avondje. Cemal heeft namelijk een Halloween quiz voorbereid om alvast in de stemming te komen voor de Utopia Horror Markt. De banken zijn verplaatst en er liggen allerlei attributen op de grond die waarschijnlijk gebruikt zullen worden tijdens de quiz. Nieuwkomers Baldr en Senna zijn verkozen tot teamcaptains en mogen elk na elkaar een bewoner kiezen totdat beide teams zijn gevormd. Cemal en Billy stellen om en om vragen en de teams kunnen overleggen welk antwoord ze gaan geven. Cemal stelt de eerste vraag en de teams duiken meteen naar elkaar om tot het juiste antwoord te komen. Uiteindelijk wint het team van Baldr de quiz…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *