De groep vertelt elkaar horrorverhalen

De groep vertelt elkaar horrorverhalen

Cemal en Billy waren de quizmasters tijdens de Halloween quiz. Uiteindelijk heeft het team van Baldr gewonnen. Na deze quiz was het nog tijd voor de nodige spanning. Het is tijd voor horrorverhalen. Cemal en Billy vertellen spannende verhalen aan hun mede bewoners en aan hen de taak om dit verhaal af te maken. Ook hier wint team Baldr het van team Senna. Daarna krijgen beide teams een verhaal en het is de bedoeling dat de bewoners het naspelen. De teams doen hun uiterste best om een mooi toneelstuk neer te zetten en geven zich helemaal. Ook deze ronde wint team Baldr het van het andere team. Romy schreeuwt het zoals gewoonlijk uit maar uiteraard zijn de andere teamleden ook erg blij. En zo werd de avond gezamelijk maar vooral gezellig afgesloten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *