Baldr heeft een hekel aan de laksheid van sommige bewoners uit Utopia

Baldr heeft een hekel aan de laksheid van sommige bewoners uit Utopia

Nadat de horroravond is afgelopen raken Cemal en Baldr met elkaar in gesprek. Cemal is benieuwd waar de nieuweling over een maandje tegenaan gaat lopen. Over een maandje? Waar ik nu al tegenaan loop, bedoel je antwoordt Baldr wat fel. Billy die ook bij het gesprek is komen zitten, vraagt waar hij dan zoal tegenaan loopt. De laksheid van sommige mensen antwoordt hij. En voegt eraan toe dat hij er meteen wat van zegt als er hem iets dwarszit. In sommige gevallen hou ik mijn mond en dat is als ik slecht heb geslapen of gewoon een slechte dag heb. Ik weet dan van mijzelf dat ik niet helemaal fair uit de hoek kan komen. Maar waar ik echt niet van houd is geroezemoes. Of zeg het in mijn gezicht of ga naar een andere kamer om het over mij te hebben legt hij verder uit. Maar laat ook weten dat hij het wel begrijpt, ze zijn allemaal nog zo jong. Billy vindt het op haar beurt een verademing dat er weer eens een ouder iemand in Utopia is komen wonen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *