Cemal heeft spijt van wat hij heeft uitgespookt tijdens Ladies Night

Cemal heeft spijt van wat hij heeft uitgespookt tijdens Ladies Night

Cemal en Romy zijn na een heftige nacht weer vroeg wakker. Het eerste wat Cemal doet is sorry zeggen tegen Romy. Weet ik toch, ik ben blij dat je niet bent vreemdgegaan antwoordt Romy.  En is van mening dat dit iets is tussen haar en Cemal en dat verder niemand dit hoeft te weten. En voegt eraan toe dat ze uit bed moet om de koeien te verzorgen. Als ze even later weer terugkomt laat Cemal haar weten dat hij er geen goed gevoel aan over heeft gehouden. Romy woelt door zijn haar en laat weten dat ze het maar moeten vergeten. Je bent ook nog jong, dus zulke dingen kunnen gewoon zegt Romy. Cemal heeft er toch spijt van dat het gebeurd is en vindt dat je het in een relatie niet kan doen. Laten we het er niet meer over hebben Cemal, het is goed. Lekker de dag beginnen sluit Romy het gesprek af. De twee knuffelen nog wat onder de dekens, het lijkt allemaal weer koek en ei tussen de twee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *