Gaat Johan vandaag een rechtszaak aanspannen tegen de vrouwelijke bewoners?

Gaat Johan vandaag een rechtszaak aanspannen tegen de vrouwelijke bewoners?

Nadat de vrouwen afgelopen avond terug waren gekomen in Utopia ontstond er al snel een kleine botsing tussen hen en Johan. Johan was het er namelijk niet mee eens dat de vrouwen een fles wijn uit de bar hadden gepakt en dreigde zelfs met een rechtszaak. Aangezien hij niet veel steun kreeg van andere bewoners, koelde Johan uiteindelijk af. Een nieuwe dag is inmiddels alweer begonnen en Romy vraagt zich af hoe Johan er vandaag in staat. Billy denkt dat hij echt een rechtszaak aan gaat spannen. Volgens Romy dronk Johan zelf ook van de bv. Misschien ging het hem er ook om, dat we al een drankje op hadden merkt Linda op die het gesprek ook opvangt. Alle drie de dames zijn benieuwd of Johan nog actie gaat ondernemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *