Billy is van mening dat Cemal bepaalde dingen niet had moeten doen tijdens Ladies Night

Billy is van mening dat Cemal bepaalde dingen niet had moeten doen tijdens Ladies Night

Als Billy en Romy elkaar zien in de loods vertelt Romy hoe het gesprek vannacht tussen haar en Cemal is gegaan. En voegt eraan toe dat nu alles weer goed is. Ik had ook een borreltje op, wat de situatie erger maakte legt ze verder uit. En vertelt dat Cemal zich nu heel slecht voelt maar dat kan Billy niet geloven. Jaa dag, hij voelt zich kut. Dan had hij zich niet door vijf vrouwen moeten laten aflikken gaat ze fel verder. Daar is Romy het wel mee eens, maar ik ben er oké mee benadrukt ze. Dan is het goed, als er niet is gezoend of meer is gebeurd zou ik me er ook niet zo druk over maken antwoordt Billy aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joes at 23:21

    kan romy ook eens iets van cemal en haar voor haarzelf houden en niet gelijk doorbrieven aan onze tut billy. en billy, waar bemoeit die zich mee. zij zou der zelf wel af willen laten likken door honderd kerels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *