Cemal is niet blij over de opbrengst van Ladies Night

Cemal is niet blij over de opbrengst van Ladies Night

Afgelopen avond was Ladies Night, de mannen hebben een geweldige avond gehad en de vrouwelijke bezoekers zijn verwend. Toch is Cemal niet helemaal tevreden. De avond heeft financieel niet opgebracht wat hij had gehoopt. De mannen hebben niet eens quitte gespeeld! Voor Cemal is het duidelijk een domper op de avond. En denkt er zelfs over na om het geld dat nodig is om quitte te spelen uit zijn zakgeld te halen. Maak je daar maar niet druk om stelt Romy hem gerust. Dit kan gebeuren benadrukt ze. Wat later bespreekt Romy met Billy de financiële situatie omtrent de Ladies Night. Ze vindt het heel jammer voor de organisatoren, aangezien ze er veel tijd in hebben gestopt. Het was leuk geweest als er minstens quitte was gedraaid. Wanneer Cemal zich bij de twee voegt, zegt ook Billy dat hij zich niet druk hoeft te maken. Het is niet zo dat we er financieel heel slecht voorstaan. We hebben allemaal een leuke avond gehad. Het gaat maar om tweehonderd euro, maak je niet druk benadrukt ze. Het drietal besluit niet meer achterom te kijken en zich te richten op komende evenementen. Maar hoe gaat de rest van de groep erop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *