Billy kan Johan zijn gedrag niet begrijpen

Billy kan Johan zijn gedrag niet begrijpen

Nadat Billy Johan zijn boosheid met Linda en Romy heeft besproken, komt ze even later Beau tegen. Beau heeft afgelopen avond al met Johan gesproken en de twee dames raken dan ook al snel aan de praat over de situatie. Beau legt uit dat ze Johan zijn punt wel begrijpt. Als hij het gewoon vandaag met de groep bespreekt, dan is het goed reageert Billy. Ik heb het gevoel dat het niet alleen om de drank ging voegt ze eraan toe. Hier is Beau het mee eens en vertelt haar dat Johan aan haar liet weten dat hij vond dat de Ladies Night braver uitpakte dan verwacht. Billy reageert verbaasd, ze wist nog niet dat Johan er zo over dacht. Al snel loopt Billy naar Romy. Ze lijkt een tikkeltje beledigd door wat ze net te horen heeft gekregen. Hij wil niet met mij praten en vervolgens wel met Beau. Zoek het lekker uit zegt ze geïrriteerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *