Werd Johan afgelopen avond zo snel boos door het jaloerse gedrag van Billy?

Werd Johan afgelopen avond zo snel boos door het jaloerse gedrag van Billy?

De vrouwelijke bewoners hebben gisteren een leuke avond gehad. Op de vide praten Linda en Madilia na over wat er allemaal is gebeurd. De vrouwen hadden allemaal een borreltje op, wat iedereen natuurlijk wat losser maakt. Volgens Linda één iemand in het bijzonder. Terwijl ze geheimzinnig glimlacht fluistert ze tegen Madilia dat Billy gisteren wel veel op Johan gefocust was. Het is dat hij al snel chagrijnig naar de boot ging voegt Linda eraan toe. Volgens haar waren dit ook de woorden van Billy zelf. Linda laat weten dat ze er duidelijk van overtuigd dat is er anders misschien wel iets was gebeurd tussen de twee. Madilia reageert verbaasd. Ze vindt hem echt leuk, anders zeg je zoiets niet benadrukt ze. Het feit dat Johan afgelopen avond uit zijn plaat is gegaan, had ook niets te maken met de wijnfles die de vrouwen hadden gepakt, volgens Linda. Het ging namelijk mis toen Johan Madilia een lapdance gaf en Billy zei dat ze dat niet wilde. Johans humeur sloeg hierdoor gelijk om. Johan was volgens Linda dus al geïrriteerd om Billy haar jaloezie. Nou ze mag hem hebben hoor, hoeft ze ook niet jaloers te zijn zegt Madilia lachend aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *