Johan wil de vrouwen 200 euro boete laten betalen als straf

Johan wil de vrouwen 200 euro boete laten betalen als straf

Nadat een aantal dames uitgebreid hebben gespeculeerd over of Johan een zaak zal aanspannen, doet Johan tegen Billy zijn mond open. En laat aan haar weten dat de mannen geluk hebben gehad. Dit omdat er drank is gepakt, horen de schuldigen een bekeuring te krijgen. Wat goed uitpakt aangezien er met Ladies Night 200 euro verlies is gedraaid. Het is goed met je Johan, ik ga echt niet die 200 euro betalen reageert Billy zuchtend. En begrijpt dat Johan vindt dat er bekeuringen moeten worden uitgedeeld maar zo’n hoog bedrag vindt ze belachelijk. We gaan het horen van de rechter sluit ze het gesprek luchtig af. Wordt vervolgd….

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *