Het centraal van 20 oktober

Het centraal van 20 oktober

De bewoners hebben van alles besproken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 20 oktober terug.

José laat de groep weten dat de financiën weer iets minder goed gaan. We moeten er echt even aan trekken, schouders eronder en gaan vervolgd ze motiverend. De bewoners beloven om slimmere keuzes te maken en hard te werken met zijn allen. Cemal heeft vervolgens ook nog wel wat leuk nieuws te melden. De mannen hebben een goede avond gehad, het mindere nieuws er is alleen geen winst gedraaid. We zijn uitgekomen op min 200 euro voegt hij er teleurgesteld aan toe. Romy is blij dat er niet meer verlies is gedraaid, Demi en Fay zijn het hier niet mee eens en kijken haar vol verbazing aan. Toch laten de vrouwen weten dat ze trots zijn op de mannen. In het vervolg wil Chipp afspreken dat er toch wel winst gedraaid moet worden. Daar is iedereen het mee eens en de mannen krijgen een groot applaus van de vrouwen .

Billy vertelt daarna dat de Halloween Markt nog niet zo loopt zoals gehoopt maar dat de kaartverkoop wel steeds beter gaat. En hoopt dat er nog iets meer kaarten verkocht worden, want ze vindt het een heel gaaf thema en Cemal en zij hebben echt hun best gedaan. De grachtenparade gaat goed, laat Jacco aan de groep weten. Ik heb er heel veel zin in en ik ben druk bezig met de voorbereidingen voegt hij er glunderend aan toe. De salsa avond gaat ook goed vertelt René. En laat weten dat hij allerlei dansscholen heeft gemaild en ze willen allemaal meedoen. De groep reageert hier erg positief op. Billy neemt het woord over en zegt dat ze met de dames een leuke avond heeft gehad. En dat ze besproken hebben dat het af en toe lijkt alsof ze in een strafkamp leven. Terwijl we hier gewoon lol moeten hebben en een gave tijd moeten beleven benadrukt ze. Ze stelt daarom voor om een bepaald bedrag in te leggen om leuke avonden te organiseren. Iedereen reageert heel enthousiast en er wordt afgesproken om meer lol met elkaar te hebben. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *