Chipp wil geen geld inleveren om leuke dingen met de groep te doen

Chipp wil geen geld inleveren om leuke dingen met de groep te doen

Billy heeft net in het centraal van vandaag voorgesteld om allemaal één euro in te leveren van het zakgeld om met zijn alle leuke dingen van te doen. Iedereen leek het ermee eens te zijn maar nu blijkt Chipp er toch tegen te zijn. Hij uit zijn frustraties bij Fay. Chipp vertelt dat hij van mening is dat ze al niet veel zakgeld hebben en nu ook nog geld moeten inleveren om leuke dingen met de groep te doen. Het is dan maar één euro maar dit geld kan ook uit de bv gehaald worden vervolgd hij chagrijnig. We leveren de hele tijd shit in, aan de bv en in investeringen voegt hij eraan toe.Volgens hem moet er eerst goed geld verdiend moet worden en dat er dan pas leuke dingen gedaan kunnen worden. Fay is het hier mee eens, ze vindt dat er ook geld moet binnenkomen. Wij verdienen met de winkel geld, maar die evenementen draaien allemaal verlies eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *