Beau heeft zo goed als zeker de caravan van oud Utopia bewoner Bas verkocht

Beau heeft zo goed als zeker de caravan van oud Utopia bewoner Bas verkocht

Nadat Bas de caravan aan Beau overdroeg, besloot Beau hem om te bouwen en te koop te zetten. Ze heeft er hard voor gewerkt en gisteren heeft ze dan ook een e-mail gekregen. Uit deze mail kom Beau opmaken dat er iemand wel interesse heeft in de caravan. Vandaag besluit ze deze potentiële koper te bellen. Het blijkt een goed telefoongesprek te zijn, want met een glimlach hangt ze weer op. De caravan is zo goed als verkocht zegt Beau blij tegen Romy. Romy reageert ook enthousiast en de twee geven elkaar een knuffel. Morgen zal de nieuwe eigenaar van de caravan langskomen om een kijkje te nemen. Beau besluit om vandaag de caravan schoon te maken en wil graag ook nog even de tijd nemen om met Billy en Romy herinneringen op te halen over de caravan.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *