José, Demi en Fay maken zich zorgen om Utopia BV

José, Demi en Fay maken zich zorgen om Utopia BV

Tijdens het centraal van vandaag gaf José al aan dat het niet goed gaat met Utopia bv, het is dus noodzaak voor de bewoners om geld te verdienen. Helaas wordt dit volgens Demi, Fay en José tegengehouden door de webshop. Chipp is druk bezig met de website en het reorganiseren hiervan. En de tweeling wil graag dat de kleding van hun winkel online gaat, net als de kleren van Linda en Madilia. Fay vraagt daarom aan Cemal of hij weet hoe het zit met de webshop. Als Cemal antwoordt dat er nog gebeld moet worden met de personen die de webshop moeten afronden, reageren de vrouwen geïrriteerd. Ik hoor al een week dat er gebeld moet worden maar jullie bellen maar niet en de collectie moet gewoon online roept Demi boos terug. Samen met José uiten Demi en Fay hun frustratie. Er wordt lacherig over gedaan dat we verlies hebben gedraaid. Dat vind ik echt erg hoor benadrukt Demi boos. José sluit zich hier helemaal bij aan. En merkt op dat het belangrijk is dat er nu geld verdiend wordt. We staan bijna op nul, ik kan zo de rekeningen niet betalen voegt ze eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *