Beau maakt zich zorgen om Fay en spreekt haar aan

Beau maakt zich zorgen om Fay en spreekt haar aan

Gisteren vertrok Fay in tranen naar het etentje buiten Utopia. Hoewel ze gewoon weer vrolijk terugkwam en alles nu weer goed lijkt, maakt Beau zich toch zorgen Ze besluit dan ook het gesprek met haar aan te gaan. In de caravan gaan de twee het gesprek aan. Ik maak me een beetje zorgen om je begint Beau. Fay kijkt haar verbaasd aan, dit had ze duidelijk niet verwacht van haar. Beau legt uit dat de tranen voor het etentje de aanleiding zijn. Fay snapt nu waar ze op doelt en verzekert haar dat er niks aan de hand is. Ik was gisgteren chagrijnig en maakte mij zorgen om mijn outfit voegt ze eraan toe. Ik zat gewoon even niet lekker in mijn vel gaat ze verder. Dit stelt Beau gerust en de twee kletsen gezellig verder over afgelopen avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *