Beau en Fay willen nep geld invoeren binnen Utopia

Beau en Fay willen nep geld invoeren binnen Utopia

Tijdens het centraal van vandaag werd duidelijk dat de kas van de bewoners toch iets minder goed gevuld is dan gedacht. Fay en Beau hebben het idee dat de bewoners te makkelijk geld uitgeven omdat ze de centen niet fysiek zien verdwijnen. En daar hebben Fay en Beau wel een ideetje voor. Waarom pakken we niet gewoon dummy geld? vraagt Beau zich hardop af. Stel je voor dat je een evenement gaat draaien en daarvoor krijg je drieduizend euro, wat je ook aan fysiek nep geld krijgt. Als je een uitgave doet, lever je ook nep geld in. Is je geld op, dan is het op voegt ze eraan toe. Fay vindt het idee wel wat, maar merkt ook op dat het voor nu weinig zin heeft. Er is immers weinig geld in de kas. Volgens Beau kunnen ze er wel alvast mee oefenen. Het moet de bewoners iets bewuster maken van uitgavenpatroon. Nu is het afwachten hoe de groep tegenover het idee staat. Zou dit idee de groep helpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *