Johan verzekert Jacco dat er niks gaat gebeuren als hij met Billy gaat slapen op de boot

Johan verzekert Jacco dat er niks gaat gebeuren als hij met Billy gaat slapen op de boot

Aangezien het penthouse morgen is geboekt als B&B, hebben Billy en Johan afgesproken dat Billy in de boot komt slapen. Al de hele dag zitten de twee met elkaar te geinen. Als Johan even later met Jacco aan het praten is, laat hij weten dat hij een schot gaat bouwen in de boot. Nieuwsgierig vraagt Jacco of hij dit echt gaat doen. Johan laat weten dat hij het meent en Jacco probeert mee te denken. Hoe groot moet het schot worden bijvoorbeeld. Als ze er maar niet overheen kan klimmen benadrukt hij. Grappend voegt hij eraan toe dat Johan ook een prikkeldraad over de schot heen kan brengen voor de zekerheid. Hierom moet Johan lachen. Het lijkt er niet op dat Johan echt van plan is om een schot te bouwen. Ze komt gewoon gezellig bij mij slapen eindigt hij het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *