Jacco en Senna maken toch een schot in de boot

Jacco en Senna maken toch een schot in de boot

Als Billy en Johan in de middag gezellig in de boot liggen te kletsen, komt Jacco op een idee. Hij betrekt Senna bij zijn plan. Hij legt aan hem uit dat Billy bij Johan zal gaan slapen en dat hij op het idee kwam om een schot te bouwen. Hoewel Johan dit plan niet echt wil laten doorgaan, besluit Jacco het zelf maar op te pakken. We gaan gewoon een plank pakken, want ze liggen nu in de boot stelt hij aan Senna voor. De twee gaan vervolgens op zoek naar een plank en vinden uiteindelijk een stuk uitgesneden hout van de oude candyshop. Dan beseffen de twee dat ze wel moeten op schieten. Straks is het al te laat en is er al iets gebeurd grapt Jacco. De twee rennen lachend met het stuk hout onder hun armen naar de boot. Snel stappen ze de boot in waar Billy en Johan rustig liggen. De twee leggen uit dat ze even een schot komen brengen, voordat er dingen gebeuren. Zijn we nog op tijd vraagt Jacco lachend. Gelukkig kunnen Billy en Johan ook lachen om de grap en lachend laat Billy weten dat er niets aan de hand is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *