De tweeling bekijken de schokkende foto’s van Ladies Night

De tweeling bekijken de schokkende foto’s van Ladies Night

De foto’s van het veelbesproken evenement Ladies Night zijn binnen en uiteraard zijn de vrouwen  erg nieuwsgierig naar wat er zich allemaal in de loods heeft afgespeeld. Daarom nemen Demi en Fay plaats achter de computer om de foto’s een te bekijken. Stilletjes scrollen ze door de foto’s. Een lach hier en daar kunnen ze niet onderdrukken. Het ziet er allemaal toch een beetje ongemakkelijk uit merkt Fay op. Maar wel gezellig voegt Demi eraan toe. Sommige plaatjes zijn voor de tweeling dusdanig schokkend dat ze er de handen van voor de mond slaan.Van te voren zeiden Cemal en de andere mannen dat de Ladies Night een classy evenement zou worden. Demi en Fay zijn het er wel over eens dat zij de foto’s allerminst classy vinden. Toch lijken ze vooral plezier te hebben in het bekijken van de foto’s. Ze hebben tot nu toe nog geen dingen gezien die volgens hen echt niet door de beugel kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *